Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat de Retina i Vitri

Què és la unitat de retina i vitri?

A la nostra Unitat de Retina i Vitri diagnostiquem i tractem les malalties, que afecten la retina i el vitri, tant des d’un punt de vista mèdic com quirúrgic.

Entre elles destaquen malalties tan significatives com la Retinopatia Diabètica que constitueix la causa més important de ceguesa legal en els pacients entre els 20 i els 65 anys d’edat. Per això és extremadament important realitzar controls periòdics en la nostra unitat en cas de ser diabètic. L’Edema Macular Diabètic acompanya amb freqüència la retinopatia diabètica i afecta greument la visió. Avui dia té tractament gràcies al qual s’aconsegueix, no només mantenir la visió, sinó que en molts casos recuperar la que s’ha perdut.

La DMAE o Degeneració Macular Associada a l’Edat, suposa un gran repte per a la medicina actual, ja que s’ha convertit en la primera causa de pèrdua visual irreversible en persones grans del món occidental. En l’actualitat, es duu a terme una gran tasca de recerca per poder desenvolupar nous tractaments que permetin millorar el pronòstic d’aquesta malaltia.

Tractaments de retina i vitri

Els professionals de la nostra Unitat de Retina i Vitri participen activament en nombrosos estudis de recerca, la qual cosa els permet tenir un gran coneixement dels tractaments actuals i dels quals estaran disponibles en un futur immediat.

S’ha comprovat que en moltes patologies retinianes com més aviat millor s’iniciï el tractament millor, ja que sinó empitjora el pronòstic de la malaltia. En la nostra unitat s’ inicia el tractament en el mateix moment del diagnòstic.

La cirurgia de vitri-retina, esdevé sovint l’ alternativa més aconsellable en cas de retinopatia diabètica avançada, hemorràgia vítria, membranes epirretinianes o en un despreniment de retina. El nostre equip de professionals altament qualificats i amb gran experiència quirúrgica, aconsegueixen els millors resultats en aquests casos.

Existeixen altres malalties la solució de les quals passa pel tractament quirúrgic. Aquestes poden ser despreniment de retina o una membrana que creix sobre la retina.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ