Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat d' Estètica Ocular i Rejoveniment Facial

Què és la unitat d'estètica ocular?

La Unitat d’ Estètica Ocular i Rejoveniment facial té com a objectiu el rejoveniment de la mirada.

Això s’ aconsegueix a través de tractaments integrals amb diferents tècniques i procediments que sumen els seus efectes positius. Amb ells s’aconsegueix una millora substancial notòria, encara que sembli que no s’ha fet res. Els nostres especialistes consideren fonamental mantenir l’expressió, que la persona es reconegui al mirall encara que millorada. L’objectiu és que se’t vegi millor sense saber perquè.

La combinació de tocs de botox, petits farciments i fins i tot tractaments que disminueixen la foscor de les zones de les osseres pot suposar una gran millora estètica. Però sigui quin sigui el tractament no cal perdre de vista la important funció que tenen les estructures de la zona periocular. Aquesta visió integral és la que t’ofereixen els nostres professionals.

Tractaments d' estètica ocular

La nostra Unitat d’Estètica Ocular i Rejoveniment Ocular t’aconsella i proporciona la combinació dels millors tractaments en la seva justa mesura per aconseguir aquesta millora en la imatge que tots ens mereixem.

Patologies i tractaments de la unitat d' estètica ocular i rejoveniment facial

Patologies

Tractaments

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ