Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat de Glaucoma

Què és la unitat de glaucoma?

El Glaucoma és una malaltia de l’ull que potencialment pot causar la ceguesa. Es tracta en realitat d’ un grup de malalties amb diferent origen, presentació i tractament.

La nostra Unitat de Glaucoma dedica molts esforços al diagnòstic precoç de la malaltia, ja que aquest és, en si mateix, el millor tractament. Un cop la diagnosticada la malaltia l’objectiu és evitar la seva progressió. Per això el nostre equip disposa de la més moderna tecnologia per analitzar tant l’estructura i anatomia del nervi òptic com la funció visual.

Si vostè pateix aquesta malaltia o té algun familiar directe que la pateixi és important que dugui a terme revisions oftalmològiques periòdiques per detectar precoçment la seva aparició o la seva progressió.

Tractament del glaucoma

Els nostres professionals assessoraran i facilitaran tota la informació necessària per conèixer i comprendre millor aquesta malaltia.

A la nostra Unitat de Glaucoma aconsellarem i oferim els millors tractaments mèdics i quirúrgics disponibles per tractar en tot moment i al llarg de la seva evolució el glaucoma, amb l’únic objectiu de salvaguardar la seva visió.

La nostra unitat utilitza les més recents tècniques de cirurgia mínimament invasiva que ens permeten oferir un millor control de la malaltia.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ