Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat de Cirurgia Refractiva

Què és la unitat de cirurgia refractiva?

La cirurgia refractiva és l’ encarregada de modificar l’ anatomia de l’ ull, amb el propòsit d’ eliminar o disminuir l’ ús d’ ulleres o lents de contacte.

La tècnica FemtoLasik és un tipus de cirurgia làser ocular assistit per làser de Femtosegundo per al tall del flap corneal.

És la tècnica més moderna i segura que existeix en l’actualitat i que ha revolucionat l’operació d’ulls amb làser per eliminar la miopia, la hipermetropia i astigmatisme.

Per què operar-se la vista amb la tècnica Femtosegon a OMIQ?

Perquè com en altres tècniques no només som de les poques clíniques que tenim la maquinària i experiència, sinó que els resultats són 100% satisfactoris.

El Làser de Femtosegundo és una de les tècniques més revolucionada en cirurgia ocular dels últims anys. És l’única que ha aconseguit substituir el tall que es produïa manualment a la còrnia per un de molt més precís, ideal per a pacients amb una còrnia molt fina, molt corba o també excessivament plana.

Quina és la diferència d'una cirurgia Lasik amb ganiveta o amb làser de femtosegon?

CIRURGIA LASIK (AMB GANIVETA)

Consisteix a col·locar un anell que exercirà pressió sobre l’ull i posteriorment realitzar un tall en el teixit superficial de la còrnia amb ganiveta (microqueratom). Seguidament s’aixecarà la capa (Flap) abans feta perquè el Làser d’Excímer apliqui el tractament. Un cop finalitzat es col·loca novament el flap perquè s’adapti a còrnia.

CIRURGIA LASIK AMB FEMTOSEGUNDO

Femtolasik: Aquesta tècnica en un prinicipi segueix un procés similar al Lasik tradicional. Tanmateix en aquest tipus d’ intervenció el microqueratom és substituït per un precís làser, làser de Femtosegundo, que mitjançant polsos infrarojos és capaç de crear petites bombolles de CO2 que separen el teixit corneal sense necessitat de tall i creen el flap de manera molt més precisa, segura i natural. Després, igual que al Lasik, s’aplica el tractament amb el Làser d’excímer per corregir el defecte refractiu i es torna a col·locar el flap sobre la còrnia.

L’ús del làser de Femtosegundo redueix al mínim les possibilitats de complicacions quirúrgiques, garantint millors resultats, més seguretat i una millor recuperació.

Diferència de la cirurgia refractiva amb microqueratom (lasik) o amb làser femtosegon.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ