Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Fotocoagulació làser

Què és la fotocoagulació làser?

La fotocoagulació làser és un procediment quirúrgic que consisteix a aplicar làser a determinades zones de la retina que es troben danyades, o que tenen predisposició a desenvolupar alguna patologia.

En quins casos es realitza?

La fotocoagulació làser es realitza en una gran quantitat de patologies retinianes, des de trencaments de la retina per evitar un despreniment, fins a malalties vasculars de la retina (retinopatia diabètica, obstruccions venoses, degeneració macular…) per destruir vasos sanguinis anòmals i evitar hemorràgies.

Exàmens previs

És necessari un examen oftalmològic complet previ a la fotocoagulació làser, que inclogui una angiografia fluoresceínica per veure els vasos retinians, i de vegades altres proves com una OCT per veure les capes de la retina.

La intervenció

La intervenció es fa sota anestèsia tòpica amb gotes i s’aplica el làser sobre les lesions que l’oftalmòleg hagi cregut convenients.

Riscos

El làser té el risc que no s’apliqui prou i sigui inefectiu, o que es lesionin estructures importants de la retina, com ara vasos sanguinis o la màcula.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ