Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Injeccions antiinflamatòries

Què són les injeccions antiinflamatòries?

Les injeccions antiinflamatòries intraoculars són una via dadministració local daquests fàrmacs alull.

En quins casos s’apliquen?

S’apliquen en casos d’inflamació intraocular greu que provoqui un edema macular, o en casos d’uveïtis amb un gran component inflamatori.

Exàmens previs

Abans d’aplicar les injeccions antiinflamatòries caldrà un examen oftalmològic complet, que inclogui un fons d’ull, una oct per veure la retina i, en alguns casos, una angiografia fluoresceínica per veure l’estat dels vasos sanguinis de la retina.

En el cas de les uveïtis és important descartar una infecció abans d’injectar el fàrmac, ja que el corticoide afavoriria que aquesta infecció anés a més.

La intervenció

La injecció es fa sota anestèsia tòpica i no sol produir molèsties. S’ha de desinfectar bé l’ull i les parpelles abans de realitzar el procediment, així com posteriorment administrar antibiòtic tòpic a l’ull durant uns dies.

Riscos

Com tota intervenció, hi ha alguns riscos associats a aquesta, sent el més freqüent la infecció, encara que el risc és mínim si es realitza una bona profilaxi.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ