Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat d'Oculoplàstica

Què és la unitat d'oculoplàstica?

La Unitat d’Oculoplàstica s’encarrega de resoldre tots aquells problemes relacionats amb els parpèls, el sistema lagrimal i l’òrbita.

Els professionals d’OMIQ, profunds coneixedors de les estructures internes i de la funcionalitat dels teixits que envolten de l’ull, posseeixen una magnífica formació que els permet integrar en els seus plantejaments i tractaments tant l’aspecte funcional com l’estètic. Integren ambdues vessants que se sumen per donar un valor afegit a totes les seves intervencions.

Tractaments d'Oculoplàstica

Els problemes dels parps impliquen tant l’ àmbit funcional com l’estètic. Ambdós s’ han de tenir molt presents en qualsevol de les cirurgia de blefaroplàstia, ptosi i altres malposicions palpebrals.

La cirurgia del sistema lagrimal, amb diferents abordatges, pot beneficiar-se de la seva realització amb làser. En ocasions es duu a terme conjuntament amb un otorrinolaringòleg, la qual cosa ens permet implementar la tècnica en benefici dels nostres pacients.

Realitzem també delicades cirurgia d’orbita per resoldre diferents patologies com tumors orbitaris, reconstruccions orbitàries i en malalties de tiroides.

Patologies i tractaments relacionats d'Oculoplàstica

El nostre equip mèdic

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ