Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat de Cirurgia de la Cataracta

Què és la unitat de cirurgia de la cataracta?

La cataracta és la patologia que afecta els ulls amb més freqüència. Comporta una pèrdua de visió progressiva que, quan impedeix realitzar amb precisió les tasques de la vida diària, ha de ser operada. Les cataractes no són en si mateixes una malaltia sinó un signe del pas del temps. Si sobrepasséssim els 100 anys, probablement tots acabaríem operats.

La nostra Unitat de Cirurgia de la Catarata està integrada per un equip de professionals liderats per cirurgians amb una llarga trajectòria en aquest tipus d’operacions. A més d’obtenir uns excel·lents resultats, tenen un ampli coneixement i una llarga experiència en la resolució dels casos més complexos i que suposen una major dificultat o un major risc. Sempre que és necessari, la nostra unitat treballa conjuntament amb els companys d’altres subespecialitats amb l’objectiu d’aconseguir els millors resultats per al pacient.

El nostre equip també ofereix les millors solucions refractives després de l’operació de cataracta per evitar la necessitat d’usar ulleres, tant per a la visió de lluny com per a la visió de prop. D’aquesta manera corregim la presbícia o la vista cansada.

Tractaments de la cataracta

Mitjançant la cirurgia de la cataracta eliminem la cataracta al mateix temps que apliquem una solució refractiva per eliminar la necessitat d’usar ulleres.

Actualment la tècnica d’elecció per a la cirurgia de la cataracta és l’anomenada Facoemulsificació per ultrasons per a l’eliminació del cristal·lí que ha anat perdent la seva transparència, tot i que recentment la tecnologia làser ha entrat en escena, per millorar més si cap els resultats.

La nostra Unitat de Cataractes incorpora les últimes tecnologies, inclosa la tecnologia làser, per a la realització d’ aquest tipus d’ intervencions.

El nostre equip assessora de manera personalitzada i indica la millor opció en cada cas.

Patologies i tractaments de la catarata

Patologies

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ