Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Injeccions de fàrmacs antiangiogènics

Què són les injeccions antiinflamatòries?

Les injeccions de fàrmacs antiangiogènics de caràcter intraocular (fàrmacs que eviten la proliferació de vasos sanguinis) són una via dadministració local daquests fàrmacs a lull.

En quins casos s’apliquen?

Les injeccions intraoculars daquests fàrmacs són el tractament delecció de la DMAE exsudativa o humida. (Que és el tipus de degeneració macular associada a l’edat en què hi ha un creixement ràpid de vasos sanguinis).

Exàmens previs

Abans d’aplicar les injeccions de fàrmacs antiangiogènics caldrà un examen oftalmològic complet, que inclogui un fons d’ull i una OCT per veure la retina. I en alguns casos, una angiografia fluoresceínica per veure l’estat dels vasos sanguinis de la retina.

La intervenció

La injecció es fa sota anestèsia tòpica i no sol produir molèsties. S’ha de desinfectar bé l’ull i les parpelles abans de realitzar el procediment, així com posteriorment administrar antibiòtic tòpic a l’ull durant uns dies.

Riscos

Com tota intervenció, hi ha alguns riscos associats a aquesta, sent el més freqüent la infecció, encara que el risc és mínim si es realitza una bona profilaxi.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ