Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Cirurgia amb implant de lents intraoculars per corregir cataractes i miopia

Neus Fité: El millor és la sensació de llibertat que tinc ara, en no dependre de les ulleres

Gràcies a la cirurgia amb implant de lents intraoculars per corregir cataractes i miopia a Omiq Neus Fité ha vist complert un dels seus anhels més grans: gaudir d’una visió de qualitat. A molt primerenca edat, se li va diagnosticar una miopia de considerable graduació -4,75 a l’ull dret i 4,50 a l’esquerre-, amb una mica d’ astigmatisme, que la va obligar a portar ulleres, ja des de la infantesa. Més endavant, entrada als quaranta, va començar a patir la presbícia que el va afectar a la visió de prop. I, com a colofó, una cataracta fruit de l’envelliment li va provocar, a partir dels 60 anys, un deteriorament encara més gran i gradual de la seva visió als dos ulls.

Què us va motivar a buscar l’ajuda d’Omiq?

Després de tant de temps de patir afeccions a la vista, vaig decidir que volia veure el món.

Per què va anar a Omiq?

Vaig conèixer Omiq a través d’un amic, el Dr. Xavier Albalat, que em va parlar de les habilitats i gran professionalitat de la seva amiga, la Dra. Mercè Guarro. Després d’una revisió anual a la meva òptica habitual, l’optometrista que em va atendre em va recomanar que acudís a un centre oftalmològic especialitzat per diagnosticar la possible aparició d’una cataracta. Vaig demanar hora a Omiq i, ja després de les primeres proves, em va agradar moltíssim, així que vaig decidir seguir endavant amb el tractament proposat. Puc dir que vaig quedar encantada des de la primera visita.

Es va sentir ben atesa per l?equip d?Omiq?

Absolutament! Totes les persones que em van atendre es van mostrar molt agradables. De seguida em vaig sentir a gust, acolliment i ben atesos. Tampoc vaig haver de patir llargues esperes, així que entres, al cap de poc ja et diuen. Tot va sortir perfecte.

Cirurgia amb implant de lents intraoculars

Com va ser la teva experiència durant l’operació?

La Dra. La Mercè Guarro em va operar els dos ulls en quinze dies. Tot va sortir a la perfecció en les dues intervencions que van tenir lloc a la tarda i no vaig sentir cap dolor. Durant el preoperatori em vaig sentir tan còmoda que fins i tot vaig demanar a la doctora que m’expliqués detalladament com seria tot el procés. Vam tenir una xerrada agradable abans d’operar-me.

En què va consistir l?operació?

Em van fer una cirurgia amb implant de lents intraoculars multifocals per corregir la miopia i la cataracta.

Va poder fer vida normal de seguida?

Sí. L’endemà de l’operació, durant l’esmorzar, em vaig emocionar quan vaig veure al pati de casa les fulles petites dels arbres. Per primera vegada vaig ser conscient d’una nova perspectiva, totalment diferent del panorama borrós que tenia fins ara.

Fa molt que es va operar? S’ha adaptat bé a les lents?

Ara fa mig any de la intervenció i em trobo perfectament. Fa poc em vaig fer una altra revisió i continuo amb la visió al 100%. Puc veure de lluny, de prop ia distància intermèdia sense ulleres i sense molèsties.

Ha notat diferència en la qualitat de vida?

Per descomptat! El millor és la sensació de llibertat que tinc ara, en no dependre de les ulleres, sempre a la tauleta de nit, o en poder tirar-me a la piscina i veure sota l’aigua. Per mi és una sensació única, sens dubte una enorme millora en la meva vida.

Es va sentir ben aconsellada per decidir quines lents eren les més adequades per a la patologia ?

Sí. Després de valorar el meu cas, la doctora em va comentar que era una bona candidata per a unes lents trifocals Premiun de darrera generació. En resum, puc dir que ha estat una experiència totalment satisfactòria en tots els sentits.

Recomana Omiq?

Sense cap dubte! El tracte del personal, tant dels optometristes com de la doctora, així com de les noies dadministració ha estat molt humà i professional. Des del primer moment us fan sentir la tranquil·litat d’estar en bones mans. Mai no havia estat tan contenta després d’una operació, ho estic explicant a tots els meus familiars i amics a qui els recomano que, davant de qualsevol problema als ulls, acudeixin a Omiq.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ