Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Dia Mundial de la Visió a Omiq

Amb motiu del Dia Mundial de la Visió , l’Institut Oftalmològic OMIQ realitza el 13 d’octubre revisions oftalmològiques gratuïtes. En aquest sentit, es duran a terme a l’Hospital Universitari General de Catalunya HUGC i al Sagrat Cor de Barcelona HUSC. Els nostres especialistes prendran la tensió ocular i mesuraran l’agudesa visual.

L’ Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguesa (IAPB) i l’ Organització Mundial de la Salut (OMS) posen el focus d’atenció al problema de la discapacitat visual. El hashtag d’aquest any per celebrar aquest dia internacional és #LoveYourEyes.

L’objectiu que persegueix el Dia Mundial de la visió és conscienciar les persones sobre els diferents tipus d’afeccions visuals, els seus tractaments i com que gairebé tots són prevenibles o curables, evitant així que el pacient perdi totalment la capacitat de veure.

Sobre l’Institut Oftalmològic OMIQ

OMIQ neix de l’associació de professionals amb més de 25 anys d’experiència al camp de l’oftalmologia.
Així, es projecta amb un objectiu molt concret: ésser un centre de referència en oftalmologia. La nostra voluntat és acompanyar els pacients durant tot el procés.

Des de l’any 2002, un equip mèdic integrat per més de 30 professionals treballa per oferir un servei integral de salut ocular als pacients. Començant per la diagnosi, passant pels tractaments més adequats que inclouen la cirurgia com a solució a molts problemes oftalmològics. I acabant amb el seguiment fins aconseguir la millor resolució en cada cas.

Des d’Omiq donem resposta a totes les especialitats oftalmològiques per oferir una cobertura integral. Els nostres especialistes apliquen la tecnologia més avançada i disposen de les instal·lacions més segures dins d’entorns hospitalaris.

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ