Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Atròfia geogràfica associada a la DMAE: Omiq participa en un estudi clínic

La Unitat de Recerca Clínica d’Omiq (VOR) participarà aquest any en un estudi clínic internacional sobre l’atròfia geogràfica associada a DMAE. L’objectiu d’aquest projecte és frenar l’evolució de la patologia esmentada.

L’assaig es durà a terme als centres d’Omiq de l’ Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona ia l’ Hospital Universitari General de Catalunya de Sant Cugat del Vallès. La durada serà de 2 anys. Durant aquest període els pacients es tractaran amb injeccions a l’ull amb una periodicitat mensual.

Podran optar a l’estudi pacients diagnosticats amb atròfia geogràfica associada a la DMAE secundària. Els especialistes d’oftalmologia d’OMIQ us avaluaran i determinaran si compleixen els criteris d’idoneïtat necessaris per prendre part a l’estudi. En aquest sentit, els que es diagnostiquin aptes podran rebre el tractament.

Recerca mitjançant assaigs clínics

Participar en un assaig clínic ofereix l’oportunitat d’accedir als tractaments més innovadors amb una atenció personalitzada per part d’experts mèdics. A més, els pacients seleccionats no s’hauran de costejar la valoració ni el tractament que siguin necessaris.

VOR és la unitat de recerca d’Omiq, reconeguda per l’ European Vision Institut (EVI) . Desenvolupa estudis clínics per dur a terme tractaments innovadors en el camp de l’oftalmologia D’aquesta manera, el binomi clínica-investigació es retroalimenta amb la millora consegüent de l’atenció assistencial. Actualment VOR participa activament en nombrosos estudis oftalmològics.

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ