Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Blefaroplàstia, la solució per remodelar les teves parpelles

El teu rostre ha perdut vigor o atractiu a causa de les bosses als ulls? Les parpelles flàcides envaeixen el teu camp de visió? Vols rejovenir la teva cara amb resultats naturals? La blefaroplàstia és la solució de cirurgia estètica facial més demandada, ràpida i segura, amb resultats garantits si es duu a terme per un oftalmòleg especialista en cirurgia oculoplàstica.

Què és la blefaroplàstia ?

La blefaroplàstia és un procediment quirúrgic per remodelar les parpelles inferior i superior. El seu propòsit és reposicionar o extirpar les bosses dels ulls o l’excés de pell o greix.

Tot i que encara amb clar predomini entre les dones, cada cop són més els homes que demanen aquest tipus d’operació.

Quan està indicada la blefaroplàstia?

Aquesta tècnica està especialment indicada quan el teixit cutani o gras penja sobre les pestanyes causant pèrdua de visió perifèrica.

També s’utilitza amb finalitats estètiques per aconseguir un rejoveniment del rostre eliminant les redundàncies palpebrals.

Què és l’operació?

La blefaroplàstia és normalment una cirurgia ambulatòria amb anestèsia local i sedació en què la recuperació del pacient sol ser ràpida. La durada aproximada és d’1 a 2 hores. És una intervenció segura i personalitzada encara que ha de ser realitzada per oftalmòlegs especialistes en cirurgia oculoplàstica.

Preoperatori

Prèviament es fa una valoració per descartar possibles alteracions que contraindiquin l’operació i establir-ne el diagnòstic preoperatori. Es defineix el tipus dintervenció i lexcés de pell a extirpar.

Abans de l’operació es procedeix a marcar les borses ia continuació es fa la incisió.

Postoperatori

Després de l’extirpació es tanca la ferida amb sutura continuada o punts solts i s’aplica una pomada ocular. Els punts es retiren al cap de 5 o 6 dies.

Blefaroplàstia amb làser

Actualment hi ha tècniques de blefaroplàstia amb làser més senzilles, menys agressives, amb resultats menys visibles, millor postoperatori i recuperació més ràpida.

Si estàs interessat en una operació de blefaroplàstia posa’t en contacte amb la Unitat d’Oculoplàstica d’Omiq.

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ