Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Curs sobre la plataforma d’imatge Spectralis

OMIQ aposta sempre per la formació per continuar millorant la qualitat de la seva atenció oftalmològica al pacient.

Els optometristes d’Omiq, Sergi Ruiz i Meritxell Vázquez van anar a Madrid el 17 de gener passat per participar en un curs pràctic per a usuaris de la plataforma d’imatge Spectralis. Organitzat pel Club Espanyol de la Màcula i la Fundació Veure Salut , el curs s’orienta a personal auxiliar, infermeria especialitzada, optometristes clínics i oftalmòlegs en formació. El seu propòsit és incidir en lespecialització de lequip de suport al retinòleg i generar una xarxa de col·laboració per millorar la interactivitat entre centres.

El programa va incloure la Tomografia de Coherència Òptica (OCT), tècnica diagnòstica d’imatge senzilla i no invasiva i les seves utilitats pràctiques per optimitzar-ne la captura i facilitar el diagnòstic de la patologia de màcula i glaucoma principalment. A més, va abordar conceptes bàsics de les malalties de la retina per orientar sobre una exploració perfecta. Així mateix, va incloure exercicis pràctics amb captures de l’equip Spectralis sobre pacient, retransmeses via streaming als més de 50 especialistes assistents.

La plataforma d’imatge Spectralis és una solució per a l’estudi no invasiu, multimodal, de patologies associades a la retina, els coroides i el nervi òptic. El seu objectiu és facilitar a l’oftalmòleg vistes úniques de l’estructura i la funció de l’ull i proporcionar-li un diagnòstic exacte.

Amb l’assistència a aquest curs, Omiq aconsegueix l’excel·lència del personal de suport a l’oftalmòleg especialista de retina i glaucoma. Amb això s’aconsegueixen proves complementàries de més qualitat per millorar els resultats dels tractaments que fan als pacients.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ