Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Làser de Femtosegon

Què és el làser de Femtosegon?

El làser de femtosegon és un làser d’ona infraroja de gran precisió. La seva característica principal és la seva reversibilitat, ja que no produeix tall ni transferència de calor als teixits, sinó que els separa.

Les incisions micromètriques que dissenya el cirurgià a l’ordinador són reproduïdes micromètricament pel làser, augmentant la rapidesa, seguretat i precisió de la cirurgia.

En quins casos es realitza?

Fa anys que el làser de femtosegon s’utilitza aquest làser per tractar patologies refractives (miopia, hipermetropia, astigmatisme), i fins i tot per a alguns casos de trasplantament de còrnia.

No obstant això, la revolució del làser es troba a la cirurgia de cataractes, ja que modifica i millora la facoemulsificació per ultrasons, que es fa servir des de fa més d’una dècada. Aquest nou sistema substitueix la capsulorrexi per una gairebé perfecta capsulotomia, que assegura la precisió i forma circular de la càpsula extreta i doblega la resistència de les vores, on el cirurgià col·loca la lent artificial que substitueix el cristal·lí. Això permet que la lent artificial quedi més centrada i més ajustada, obtenint un millor resultat refractiu.

En resum, ofereix millors resultats refractius, augmenta la seguretat de la intervenció i estandarditza el procediment.

Exàmens previs

S’ha de fer una exploració oftalmològica completa abans de programar l’operació.

Per què operar-se la vista amb la tècnica Femtosegon a OMIQ?

Perquè com en altres tècniques no només som de les poques clíniques que tenim la maquinària i experiència, sinó que els resultats són 100% satisfactoris.

El Làser de Femtosegon és una de les tècniques més revolucionades en cirurgia ocular dels darrers anys. És l’única que ha aconseguit substituir el tall que es produïa manualment a la còrnia per un de molt més precís, ideal per a pacients amb una còrnia molt fina, molt corba o també excessivament plana.


Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ