Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Lents intracorneals

Què són les lents intracorneals?

Són unes lents de 1 mm de radi, transparents en la seva totalitat, que, mitjançant cirurgia, es col·loquen al centre de la còrnia per modificar-ne l’asfericitat.

Es fan servir per corregir la presbícia, ja que canvien la profunditat del focus i afavoreixen la visió propera.

En quins casos es fan servir?

La presbícia comporta la pèrdua d’elasticitat del cristal·lí i, per tant, de la capacitat d’acomodació, cosa que es tradueix en una dificultat per enfocar els objectes propers. Per corregir la prebícia s’utilitzen ulleres de visió propera, per la qual cosa les lents intracorneals són ideals per als pacients que es vulguin desfer d’aquestes.

A més, la cirurgia és fàcilment reversible mitjançant l’extracció d’aquesta lent, o mitjançant la col·locació d’una altra.

Exàmens previs

S’ha de fer una exploració oftalmològica completa per determinar si el pacient és apte per a la cirurgia i quina lent s’ha de col·locar.

Riscos

La presbícia tendeix a evolucionar, de manera que a mesura que passa el temps, les mesures de correcció de la visió s’han de corregir. No obstant això, la tècnica de les lents intracorneals és cada cop més reversible, per modificar la correcció de la visió del pacient sense produir inconvenients per al pacient.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ