Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Cirurgia Làser en miopia

Què és la cirurgia làser a la miopia?

La cirurgia làser a la miopia és un feix de raigs de llum concentrada, utilitzat per corregir els defectes de refracció que es produeixen a la miopia a causa d’un globus ocular més llarg del normal o una còrnia massa corba.

Es poden utilitzar diverses tècniques, com són el lasik, la lasek o la prk, sent el més utilitzat el lasik.

Els avantatges del làser són que no presenten riscos d’infecció, no requereixen hospitalització, i confereixen al cirurgià una gran precisió i control.

En quins casos es realitza?

La cirurgia làser en miopia es realitza en pacients amb miopia que vulguin prescindir de les ulleres o de les lents de contacte.

Exàmens previs

Prèviament a la cirurgia làser en miopia cal fer un examen oftalmològic complet i un test d’agudesa visual. És important detectar el tipus de miopia i el grau que té el pacient.

El dia de la intervenció és important que el pacient vagi acompanyat, ja que després de la cirurgia la seva visió no serà bona.

A més, després de la cirurgia haurà de descansar la vista a una habitació sense llum i aplicar els medicaments tòpics recomanats.

Riscos

En alguns casos, la cirurgia pot derivar en un ull sec.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ