Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

La investigació oftalmològica ens fa millors

La nostra unitat de recerca oftalmològica clínica, Vallès Oftalmologia Recerca (VOR) , gaudeix del reconeixement nacional i internacional entre destacats professionals. Destaca entre altres unitats la recerca per la qualitat del seu treball i les seves aportacions a nombrosos assajos clínics realitzats durant els darrers anys. Actualment participa activament en nombrosos estudis sobre retina, glaucoma, superfície ocular i cirurgia de la cataracta , així com de noves lents intraoculars.

Som coneixedors que la investigació oftalmològica ens fa millors clínics. A més, ens permet estar a l’avantguarda dels tractaments que poden estar disponibles en un futur immediat

Participa en assaigs clínics!

Els assaigs clínics donen l’oportunitat de participar en estudis realitzats per equips de recerca als tractaments més innovadors, amb una atenció personalitzada i d’avantguarda. S’informarà sempre el pacient de qualsevol possible efecte secundari o molèsties derivades de l’estudi.

Quin cost tenen per al pacient?

Els pacients seleccionats no s’hauran de costejar la valoració ni la lent intraocular o el seguiment que calgui.

Quina durada tenen els assaigs clínics?

la durada dependrà de cada cas i segons l’assaig en què es participi. En qualsevol moment, el pacient pot decidir abandonar l’estudi. Es durà a terme un seguiment meticulós amb una atenció especial a qualsevol dubte o anomalia que pugui sorgir.

En aquest moment, el nostre equip de recerca participa en programes d’assaig clínic per accedir a tractaments per a la degeneració macular associada a l’edat, l’afectació ocular per diabetis o la trombosi venosa de la retina, entre d’altres.

Qualsevol pacient interessat a participar-hi pot posar-se en contacte amb nosaltres al T/683569541 0 enviar un e-mail a vororganitzacio@omiq.es

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ