Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Unitat de contactologia d’Omiq

A l’Institut Oftalmològic OMIQ disposem d’una unitat de contacte especialitzada en l’adaptació de lents de contacte. Aquestes lents ens permeten corregir tots els problemes visuals dels nostres pacients.

A Omiq aconseguim adaptar lents de contacte en pacients amb casos complexos. Aquests poden tenir problemes amb lús de les seves lents actuals o perquè tenen ulls amb dificultats per utilitzar aquest tipus de producte ocular.

Unitat de Contactologia

Quins serveis ofereix la nostra Unitat de Contactologia?

  • Adaptació de lents de contacte per corregir defectes de refracció com la miopia .
  • Adaptació de lents de contacte en pacient amb alteracions de la còrnia, com ara traumatismes o després de cirurgies.
  • Ús de lents de contacte en nens i adolescents.
  • Tractament d’alteracions o lesions ocasionades per mal ús de lents de contacte.

A més, a la nostra Unitat de Contactologia comptem amb tots els tipus de lents de contacte existents al mercat i realitzats en diferents materials. Això ens permet corregir tots els defectes o alteracions visuals que presenten els nostres pacients.

Per a més informació demana hora al T/ 93 619 71 17 .

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ