Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Dia Mundial de la Visió: revisions gratuïtes a OMIQ

Amb motiu del Dia Mundial de la Visió , l’Institut Oftalmològic OMIQ realitza el 14 d’octubre revisions oftalmològiques gratuïtes. En aquest sentit, es duran a terme a l’Hospital Universitari General de Catalunya i al Sagrat Cor de Barcelona. Els nostres especialistes prendran la tensió ocular i mesuraran l’agudesa visual.

Aquesta campanya té com a objectiu principal conscienciar la població sobre la importància de la prevenció i la detecció precoç de malalties visuals severes que poden ocasionar ceguesa en alguns casos.

Sobre l’Institut Oftalmològic OMIQ

OMIQ neix de l’associació de professionals amb més de 25 anys d’experiència al camp de l’oftalmologia.
Així, es projecta amb un objectiu molt concret: ésser un centre de referència en oftalmologia. La nostra voluntat és acompanyar els pacients durant tot el procés.

Des de l’any 2002, un equip mèdic integrat per més de 30 professionals treballa per oferir un servei integral de salut ocular als pacients. Començant per la diagnosi, passant pels tractaments més adequats que inclouen la cirurgia com a solució a molts problemes oftalmològics. I acabant amb el seguiment fins aconseguir la millor resolució en cada cas.

Des d’Omiq donem resposta a totes les especialitats oftalmològiques per oferir una cobertura integral. Els nostres especialistes apliquen la tecnologia més avançada i disposen de les instal·lacions més segures dins d’entorns hospitalaris.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ