Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Omiq impulsa un estudi sobre lents intraoculars multifocals

Vallès Oftalmologia Recerca (VOR) , Unitat de Recerca Clínica de l’Institut OMIQ d’Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica, duu a terme un estudi comparatiu de diferents lents intraoculars multifocals, ja comercialitzades. El seu objectiu és conèixer millor les seves característiques i quin tipus de pacients els són més beneficioses.

El programa sobre lents intraoculars multifocals es durà a terme als centres d’ Omiq de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona ia l’Hospital General de Catalunya de Sant Cugat del Vallès . La durada serà de 6 mesos.

Podran optar a l’estudi persones de 55 a 80 anys amb qualsevol grau de cataractes. Els especialistes en cirurgia oftalmològica d’Omiq visitaran i realitzaran proves gratuïtes als participants per determinar si compleixen els criteris d’idoneïtat necessaris per prendre part a l’estudi i rebre el tractament.

Recerca mitjançant assaigs clínics

Participar en un assaig clínic ofereix l’oportunitat d’accedir als tractaments més innovadors amb una atenció personalitzada per part d’experts mèdics. A més, els pacients seleccionats no s’hauran de costejar la valoració ni les lents o el seguiment que siguin necessaris.

VOR és la unitat de recerca d’Omiq, reconeguda per l’ European Vision Institut (EVI), que desenvolupa estudis clínics per dur a terme tractaments innovadors dins de la seva especialitat. D’aquesta manera, el binomi clínica-investigació es retroalimenta amb la millora consegüent de l’atenció assistencial. Actualment VOR participa activament en nombrosos estudis de Retina, Glaucoma, superfície Ocular i cirurgia de la cataracta així com de noves lents intraoculars.

Més informació: Estudi sobre cirurgia de la cataracta amb lents intraoculars Premium .

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ