Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica
Dra. Mercè Guarro OMIQ

Dra. Mercè Guarro

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) – Núm. de Col·legiat: 25478

La Dra. Mercè Guarro va obtenir el seu títol en medicina a la Facultat de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona el 1988. Es va especialitzar en Oftalmologia el 1993, sent les seves àrees d’interès la cirurgia de la cataracta complexa i el glaucoma. Va completar un Fellowship en cirurgia de cataracta amb JL Pearce al Regne Unit. Involucrats en la planificació de les necessitats oftalmològiques d’una àrea de 500.000 habitants de Barcelona, ​​va dissenyar i implantar un dels primers programes de cribratge per a la retinopatia diabètica a l’àrea de Barcelona.

Ha estat investigador principal en molts assaigs de recerca de cirurgia de glaucoma i cataracta. Actualment actua com a Consultor cirurgià amb especial interès en casos de cirurgia de cataracta complexa i reconstrucció del segment anterior. També és cap del Departament d´Oftalmologia de l´Hospital de Granollers i OMIQ.

Especialitats

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ