Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Omiq participa a Visionart 2020

La Dra. Laura Sararols, investigadora i especialista en retina d’Omiq, ha participat a Visionart 2020. El simposi sobre innovació en el diagnòstic i tractament de la patologia macular organitzat per Novartis s’ha celebrat aquesta setmana a Madrid.

La Dra. Sararols ha centrat la seva exposició a l’Anatomia de la pèrdua visual associada a la DMAE (Degeneració Macular Associada a l’Edat) . La intervenció ha format part de la ponència sobre els nous reptes del diagnòstic per imatge.

Al llarg de dues jornades, experts internacionals han debatut a Visionart 2020 sobre el futur d’aquesta patologia degenerativa de la zona central de la retina, que constitueix la causa més freqüent de pèrdua de visió irreversible en pacients més grans de 60 anys als països desenvolupats.

Visionart 2020 ha comptat també amb la participació de ponents internacionals especialistes en DMAE com el professor Vas Sadda, president i director científic del Doheny Eye Institute de Califòrnia, i el doctor Pearse Keane, especialista en intel·ligència artificial del Regne Unit. A la primera jornada va tenir lloc un torneig d’imatges on es van tractar els punts clau a la pràctica clínica real.

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ