Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica
Dra Debora Broitmann OMIQ

Dra. Deborah Broitmann

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) – No de Col·legiat: 57.588

La Dra. Deborah Broitman Stern es va llicenciar en Medicina a la Universitat Central de Veneçuela el 1992. Condecorada amb el Premi a l’Excel·lència Acadèmica “Antonio José de Sucre” conferit pel govern veneçolà. Va obtenir l’especialitat d’Oftalmologia a la Universitat Central de Veneçuela el 1997. Treball Especial de Recerca a “Ametropies Refractives. Efectes a la Qualitat de Vida Posterior a Queratomileusis in situ amb Excimer Làser” amb Menció Honorífica.

S’ha exercit per més de 20 anys en el diagnòstic i el tractament de pacients amb malalties i afeccions oculars. Ha exercit des de l’any 1998 els càrrecs de Directora Mèdica i Docent del centre Làser Refractiu Metropolitana a Veneçuela.

Des de l’any 2000 al 2012 va impartir cursos com a Instructora i Coordinadora als Cursos de Ciències Bàsiques d’Oftalmologia tant de l’Hospital Clínic Universitari de Caracas com de la Societat Veneçolana d’Oftalmologia.

Actualment forma part de la nostra Unitat Oftalmològica a OMIQ HUGC I HUSC a Barcelona.

Especialitats

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ