Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Escleretomia profunda no perforant (epnp)

Què és l’escleretomia profunda no perforant (epnp)?

L’escleretomia profunda no perforant consisteix en un procediment quirúrgic la finalitat del qual és obtenir una via de drenatge de l’humor aquós a través de la membrana trabeculodescemètica (una membrana de poques micres de mida) que generarà una resistència al flux de sortida, però permetrà disminuir la pressió intraocular, en alguns tipus de glaucoma.

En quins casos es realitza?

L’escleretomia profunda no perforant s’ha de fer en ulls que tinguin l’angle iridocorneal obert, per tant està totalment contraindicada en glaucomes d’angle tancat, sinequiats o síndromes iridocorneals.

Exàmens previs

Es farà una exploració oftalmològica completa prèvia a la cirurgia. És important fer una gonioscòpia per mesurar l’angle i saber si és obert o tancat.

Durant la intervenció

El cirurgià crearà aquesta via de drenatge per aconseguir una disminució de la pressió intraocular de manera similar a la fisiològica. És una cirurgia segura i es pot fer de manera aïllada o combinada a la cirurgia de cataractes.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ