Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Cirurgia pterigion amb autoempelt conjuntival

Què és la cirurgia pterigion amb autoempelt conjuntival?

La cirurgia pterigion amb autoempelt conjuntival consisteix en la resecció del pterigion per un oftalmòleg expert i en la posterior realització d’un empelt de conjuntiva del propi pacient al lloc on es realitza l’extirpació del pterigion, per restablir la capa conjuntival de la zona .

En quins casos es realitza?

La cirurgia pterigion amb autoempelt conjuntival es realitza quan el pterigion augmenta de mida i produeix molèsties al pacient, com ara astigmatisme, en traccionar la còrnia o pèrdua de visió per ocupació de la zona pupil·lar.

Exàmens previs

Cal una exploració oftalmològica completa prèvia a la cirurgia.

Postoperatori

La intervenció es fa sota anestèsia local, amb el pacient despert. Es realitza l’extirpació del pterigion i s’autoempelta una porció de conjuntiva. Després de la cirurgia caldrà col·locar un pegat al pacient, que es retirarà en 24 hores.

La recuperació completa del pacient passa en unes setmanes.

Riscos

Complicacions com les infeccions, pèrdua de transparència corneal, granuloma de cos estrany, cicatriu hipertròfica… Són poc freqüents però poden passar. A més, un 10% dels pterigion molt evolucionats recidiven després de l’operació.

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ