Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica
Dra. Spyridoula Souki OMIQ

Dr Spyridoula Souki

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) – Núm. de Col·legiat: 38182

FEBO (Fellow of the European Board of Ophthalmology (EBO))
FESASO (Fellow of the European School of Advanced Studies in Ophthalmology (ESASO))
Llicenciatura en Medicina. Estudis de primer i segon cicle. Facultat de Medicina. Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques, Campus de Bellaterra. Unitat Docent de l´Hospital del Mar, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Catalunya, Espanya.

Metge especialista en Medicina de Família i Comunitària. Obtenció de plaça de Formació Sanitària Especialitzada – MIR (Metge Internista Resident). Unitat Docent de la Gerència d´Àmbit d´Atenció Primària Costa de Ponent (Hospital de Viladecans, Centre d´Atenció Primària de Viladecans II), Institut Català de la Salut, Barcelona

Metge especialista en Oftalmologia. 1er Departament d’Oftalmologia, Universitat Nacional i Kapodistríaca d’Atenes, Hospital General d’Atenes ¨G. Gennimates¨. Títol oficial, després de la superació de l’examen oficial estatal, atorgat per la Direcció General de Salut Pública i Benestar Social, Departament de Serveis de Sanitat i Professions de la Salut, Districte d’Àtica, Atenes, Grècia.

EBO Diploma d’Oftalmologia, atorgat pel Consell Europeu d’Oftalmologia després de superar l’examen d’excel·lència a Oftalmologia, París, França. (European Board of Ophthalmology (EBO))

ESASO Fellowship a Cirurgia de Segment Anterior. Còrnia i Cirurgia Refractiva. Institut de Microcirurgia ocular (IMO), Barcelona, ​​Espanya. Professor: Dr.José Luis Güell. Seleccionada entre 63 candidats per un comitè d’onze professors d’ESASO. Fellowship premi adjudicat i finançat per l’European School of Advanced Studies in Ophthalmology (ESASO), Lugano, Suïssa.

Metge adjunt d’Oftalmologia pediàtrica. Hospital Infantil Paidon Pentelis, Atenes, Grècia.

Diploma destudis superiors (DESE). Doctorat en Cirurgia. Estudis de tercer cicle. Departament de Cirurgia, Unitat Docent Hospitalària de la Vall d´Hebron, Escola de postgrau, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Campus de Bellaterra, Catalunya, Espanya.

Suficiència Investigadora. Treball de recerca: Cribratge de la retinopatia diabètica mitjançant retinografia digital no midriàtica. Doctorat en Cirurgia.
Directors: Dr. José García Arumí, Catedràtic d’Oftalmologia, Dra. Carme Macià Badia, doctora en Cirurgia
Departament de Cirurgia, Unitat Docent de la Vall d´Hebron, Universitat Autònoma de Barcelona.

Diploma d’estudis avançats (DEA) a Oftalmologia, Doctorat en Cirurgia. Estudis de tercer cicle. Departament de Cirurgia, Unitat Docent Hospitalària de la Vall d´Hebron, Escola de postgrau, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Campus de Bellaterra, Catalunya, Espanya.

Actualment forma part de la nostra Unitat d’Oftalmologia General, Còrnia i Superfície Ocular a OMIQ.

Idiomes
Espanyol, català, anglès, grec.

Informació addicional
Autora d’articles i capítols de llibres d’Oftalmologia.
Nombroses ponències en congressos com a autora i coautora.
Assistència a múltiples cursos i congressos de l´especialitat.

Especialitats

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ