Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica
Dra. Ana Fernández OMIQ

Dra. Ana Fernández

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) – No de Col·legiat: 16859

La Dra. La Dra. Ana Fernández Guardiola va obtenir la seva Llicenciatura en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1981, especialitzant-se en Oftalmologia Pediàtrica i Estrabismes. Es va formar com a oftalmòloga i estrabòloga entre els anys 1981 i 1985 a l’Hospital de la Creu Roja de l’Hospitalet del Llobregat (Barcelona). Assistir com a Metge Observador de l’Institut Barraquer d’Oftalmologia (Barcelona).

Va ser Metge Adjunt del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues del Llobregat (Barcelona), des de l’octubre del 1988 fins al maig del 2014, creant el primer Banc de Teixits Pediàtrics, en col·laboració amb Transplant Service Foundation (Hospital Clínic de Barcelona) al novembre de 2009. Metge Adjunt del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Nens de Barcelona des del maig del 2009 fins al gener del 2019.

La seva activitat acadèmica és àmplia, participant com a docent en nombrosos cursos i congressos, ha presentat nombroses comunicacions i pòsters a congressos nacionals i internacionals i és autora de diverses publicacions en llibres i revistes de l’especialitat.
Des de l’any 2014 presta els seus serveis com a Responsable de la Unitat d’Oftalmologia Pediàtrica i Estrabologia a l’OMIQ (Hospital General de Catalunya i Hospital de Sagrat Cor de Barcelona).

La Dra. Fernández és membre de:

  • Societat Espanyola d’Oftalmologia (SEO)
  • Societat Catalana d’Oftalmologia (SCOFT)
  • Societat Espanyola d’Estrabologia i Oftalmologia Pediàtrica (SEEOP)

Especialitats

Contacta'ns

People-001
Tens dubtes?
Necessites més informació?

Truca’ns o contacta’ns per email o mitjançant el següent formulari. Si ho desitges pots sol·licitar una trucada i ens posarem en contacte amb tu.

936 197 117

De dilluns a divendres de 9h a 20h
Dissabte de 9h a 14h

Sol·licita una trucada

Indica’ns les teves dades de contacte mitjançant el següent formulari i et truquem sense compromís

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ