Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

Omiq incorpora Plexr®, una nova tecnologia per a l’estètica ocular

La Unitat d’Estètica Ocular i Rejoveniment Facial d’Omiq incorpora una tecnologia nova, el Plexr ® especialment indicada per a tractaments d’estètica en casos taques a la pell, parpelles caigudes i arrugues.

Què és el Plexr®

El Plexr® és un generador de plasma mitjançant un senyal pseudo-sinusoïdal que produeix una petita cremada superficial realitzada amb un punter fi i sempre controlat pel metge.

Com actua el Plexr®

El plasma generat pel Plexr® actua per sublimació utilitzant la diferència de càrrega electromagnètica entre la punta de l’instrument i la pell del pacient. És a dir, com a resultat de la ionització dels àtoms del gas present en aquest espai, es produeix un raig de microplasma. La interacció tissular, unida a l’impacte sobre el teixit, indueix una remoció superficial de l’estrat de corneòcits i una bioestimulació de la pell a produir noves fibres de col·lagen.
El microplasma generat per Plexr® està preestablert en freqüència i potència mitjançant una sèrie de paràmetres seleccionats per crear el gas parcialment ionitzat. S’utilitza la freqüència de treball i tensió oportuna entre la punta de l’instrument i el cos del pacient per generar un arc voltaic, mitjançant el qual s’exciten els àtoms.

Quant de temps es necessita per recuperar-se d’una sessió de Plexr®

Les petites crostes que es produeixen en forma de punts després d’una sessió de Plexr® solen caure al cap d’una setmana o deu dies. Durant els tres primers dies es produeix una certa inflamació a la zona tractada. Després del tractament, el pacient no es pot exposar al sol durant uns quants mesos i ha d’utilitzar sempre protector solar total.
Segons l’objectiu que es persegueix sobre la zona a tractar, és possible que es facin diverses sessions espaiades en uns 30 dies, fins a aconseguir el resultat òptim.

En quins casos s’aplica el Plexr®

  • Blefaroplàstia, per a l’eliminació de l’excés de pell de parpelles.
  • Extracció de nevus, berrugues, queloides, xantelasmes i queratosi.
  • Cicatrius
  • Acne
  • Estries
  • Taques

Resultats naturals i permanents

El tractament amb Plexr® altera l’estructura de la pell sobre la qual actua, i produeix una retracció directa de la pell per la cremada controlada de manera instantània. Les cremades puntiformes del Plexr® actuen de manera semblant a un làser potent de CO2 però de manera més conservadora. La seva recuperació és tres vegades més ràpida que altres tractaments com fils o farcits. Aquests provoquen formació de proteïnes de sustentació el resultat de les quals s’aprecia en uns mesos i en molts pacients no s’aprecia millora. Els resultats naturals i progressius (sessió a sessió) són permanents, associats a l’envelliment cutani habitual després del pas del temps.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ