Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

OMIQ incorpora el dispositiu BlephEx™ per al tractament de la blefaritis

Omiq incorpora el dispositiu BlephEx™ als seus centres per al tractament de la blefaritis . Es tracta d’un procediment mèdic pioner per a la higiene de parpelles que aconsegueix l’alleujament immediat de picor, coïssor i altres molèsties pròpies de la blefaritis. El dispositiu és també eficaç per tractar la Síndrome de l’Ull Sec .

Què és la blefaritis

La blefaritis o inflamació de la parpella, és una patologia crònica que afecta la zona on creixen les pestanyes de les dues parpelles. Sol aparèixer quan s’obstrueixen les petites glàndules sebàcies que són a prop de la base de les pestanyes. Això provoca la inflamació dels fol·licles pilosos i les glàndules sebàcies de la parpella. Per combatre-la és fonamental que la parpella es netegi a fons.

Com funciona el dispositiu BlephEx™

El tractament d’higiene de parpelles amb BlephEx™ es fa a la consulta oftalmològica d’Omiq. El dispositiu està dissenyat específicament per a la neteja meticulosa i alleujament immediat de les molèsties associades a blefaritis oa la Síndrome de lull sec.

El seu funcionament és similar al tractament de la higiene bucal amb un raspall dental. Amb BlephEx™, els nostres oftalmòlegs higienitzen a fons les vores de les parpelles i les pestanyes de forma indolora eliminant l’excés de bacteris, biofilms (biopel·lícules) i toxines bacterianes.

Un tractament regular de pocs minuts amb BlephEx™ a la consulta d’Omiq, a més d’aconseguir una neteja eficaç millora la qualitat de les llàgrimes alleujant també la simptomatologia de la sequedat ocular.

Qui pot optar al tractament amb BlephEx™

Poden optar al tractament les persones que pateixin els símptomes següents i després d’haver estat visitats i diagnosticats pels nostres oftalmòlegs:

  • Picor i coïssor a l’ull
  • Llagrimeig excessiu
  • Sensació de cos estrany a l’ull
  • Crostes i escates en parpelles i pestanyes
  • Xal·lació
  • Persones afectades per la Síndrome de l’Ull Sec
  • Aquells que pateixin mussols freqüents
  • Envermelliment i inflamació ocular
  • Els usuaris de lents de contacte

També es pot fer servir en els preoperatoris de cirurgia de cataractes o làser refractiu.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Ayuda OMIQ