Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica

OMIQ continua col·laborant amb European Vision Institute Clinical Research

Un anys més, la nostra Unitat de recerca VOR – Vallès Oftalmologia Recerca i l’European Vision Institute Clinical Research (EVIRC), renoven la seva col·laboració certificant-nos així com una Unitat dedicada a
realitzar recerca clínica en Oftalmologia amb els estàndards més alts de qualitat i excel·lència per tal d’investigar i avaluar els millors tractaments mèdics i quirúrgics i, alhora, estudiar les millors estratègies de prevenció en les patologies oftalmològiques.

Actualment VOR està duent a terme nombrosos estudis i assaigs clínics a nivell nacional i internacional i com a membre d’EVICR ens assegurem de complir els millors estàndards de qualitat.

Actualment estem participant activament en estudis de patologia retiniana com la retinopatia diabètica i la DMAE, glaucomatosa, de sequedat ocular i de nous dissenys de lents intraoculars a la cirurgia de cataracta.

Assaigs clínics actius

Ull sec

Durada: 6 setmanes
Tractament: gotes

Obrir xat
Necessites ajuda?
Ajuda OMIQ